Seminars in een bijzondere ambiance

Seminars

Het organiseren van seminars voor uw klanten, (meerdaagse) trainingen en heisessies voor uw medewerkers, is bij ons in goede handen. Dat kan op een door u gekozen locatie in Nederland of daarbuiten. In zuidoost Frankrijk (Luberon) hebben wij een prachtig landgoed (Le Clos du Tuilier) tot onze beschikking.

Wilt u dat wij alleen faciliteren of ook inhoudelijk onze bijdrage leveren? Het kan allemaal! Precies zoals u dat wilt!

Onze specialiteit is het organiseren van meerdaagse trainingen en coaching trajecten op een schitterende locatie. Wij organiseren dat in samenwerking met diverse trainings- en coachingsbedrijven.

Deze meerdaagse programma’s zijn ook zeer geschikt voor het bevorderen van samenwerking en teambuilding. Bijvoorbeeld voor managementteams of de centrale ondernemingsraad bij grote bedrijven. Inhoudelijk is onze specialiteit “ondernemen met creativiteit”.

Voorbeeld seminar

In samenwerking met Volhart Coaching organiseren wij een vijfdaags programma voor familiebedrijven, ondernemersechtparen en intensief samenwerkende (zaken)partners of collega’s. Het leerdoel wordt vooraf vastgesteld en er is veel ruimte elkaar te ontmoeten in een ontspannen, aangename sfeer. Ook de inwendige mens wordt ter plaatse goed verzorgd.

Zo’n programma loopt van woensdag tot en met zondag. Er is elke dag een workshop en een deel ontspanning.

Na afloop heeft u inzicht en handvatten gekregen hoe u in goede harmonie het bedrijf naar een volgende stap kunt leiden.